Légy Boldog Mama!

Corax Be Sure Direct terhességi teszt

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

990,00 Ft
Vagy

Gyors áttekintés

Egylépéses vizeletsugaras terhességi teszt, 5 percen belüli megbízható eredménnyel.

Corax Be Sure Direct terhességi teszt

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

  • Egylépéses vizeletsugaras terhességi teszt
  • 5 percen belüli megbízható eredmény

Pontos: a Be Sure Direct gyorsteszt a menstruáció esedékességének első napjától 99 %-os pontossággal használható. Bármely napszakban elvégezhető a vizsgálat, de a hormonszint (melyen a terhesség kimutatása alapszik) a reggeli órákban a legmagasabb. Nem érdemes azonban túl korán a tesztért rohanni, hiszen a HCG hormon csak a beágyazódástól kezdve kezd termelődni a szervezetben, azaz kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még ekkor is kell 1-2 nap, mire a vizeletből kimutatható lesz.

Gyors, egyszerű és megbízható: tartsa az abszorbens mintavevőt a vizeletsugárba 3-7 másodpercen keresztül, majd 5 perc múlva olvassa le az eredményt.

A megtermékenyített petesejt a korai terhesség során specifikus hormont, az ún. hcg-t (human chorio-gonadotropint) választ ki, mely megjelenik a vizeletben. Normál menstruációs ciklus esetén a terhességet igen korai stádiumban, kb. 12 nappal a fogamzás után, azaz kb. 2 nappal az esedékes menstruáció elmaradása előtt ki lehet mutatni.

A terhes nőkben a hCG (human-choriogonaddotropin) hormon termelődik. Ez a hormon a méhlepény fejlődésével együtt fokozatosan kiválasztódik a fogamzást követően, és a kiválasztott mennyiség folyamatosan emelkedik az első trimeszter során. A terhességi gyorsteszt a vizelet humán choriogonadotropin hormonjának ( hCG) gyors, qualitativ kimutatását teszi lehetővé. A terhesség a teszt érzékenysége révén már a menstruációs vérzés elmaradásának első napján kimutatható. A pozitív eredmény nagy valószínűséggel terhességet jelent, amikor szakorvoshoz kell fordulni. A negatív eredmény a hCG hiányát jelzi, azaz a páciens valószínűleg nem terhes. Ha a terhességi gyorsteszt negatív eredményt ad és a menstruációs vérzés nem jelentkezik akkor a meghatározást meg kell ismételni. Amennyiben a második gyorsteszt eredménye is negatív akkor is szakorvoshoz kell fordulni.

A teszt-csomag mindent tartalmaz, mely a terhességi kimutatáshoz szükséges. A meghatározás egy lépésben végezhető és öt perc alatt pontos eredményt ad. A terhesség gyorsteszttel való meghatározása a nap bármely szakában elvégezhető, de legoptimálisabb a reggeli első vizelet, amely legnagyobb koncentrációban tartalmazza a terhességi hormont (hCG), így a Corax Besure terhességi gyorsteszt ekkor adja a legmegbízhatóbb eredményt. A meghatározás és az értékelés elvégzésének lépéseit a csomagban található használati útmutató részletesen tartalmazza.